Ympäristötarkastaja

aurinkotuoli lumella Hiekkasärkillä

Kaupungin palveluksessa on 1100 työntekijää. Toiminta on monialaista ja kaupunki tuottaa ja järjestää kuntalaisille keskeiset peruspalvelut sekä toimii useissa palveluissa isäntäkuntana.

Kaupungilla on voimakas ote sekä eri palveluiden kehittämisessä että kaupungin elinvoimaisuuden lisäämisessä. Kalajoen kaupungilla on mukava olla töissä, siitä kertoo myös säännöllisesti tehtävä henkilöstökyselymme.

Kalajoen kaupunki hakee vakituiseen virkaan

YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

Ympäristövalvonnassa työskentelee kaksi ympäristötarkastajaa ja lupasihteeri. Tehtäviin kuuluvat mm. ympäristönsuojeluviranomaisen erityislakien mukaiset valvonta-, lupa-, ohjaus- ja neuvontatehtävät. Kalajoen vireä ja monipuolinen yritystoiminta tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän ympäristönsuojelun parissa, unohtamatta toisiaan tukevan ja kannustavan työyhteisön merkitystä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi hakijan eduksi katsotaan alan lainsäädännön tuntemus, hyvät vuorovaikutustaidot, sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisu suomen kielellä sekä hyvät asiakaspalvelutaidot.

Kalajoen kaupunki työnantajana tarjoaa laadukkaat puitteet työskentelyyn ja osittaisen etätyömahdollisuuden. Hyödynnämme laajasti sähköisiä järjestelmiä lupa- ja valvontatyön sujuvoittamiseksi. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, minkä ohella on mahdollisuus hyödyntää työajoihin uutta sähköautoamme.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen sopimuksen mukaisesti. Ennen viran vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 7.12.2022 klo 15.00. Virkaan haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat johtava rakennustarkastaja Tero Jelekäinen p. 044 4691 428, ympäristötarkastaja Heidi Mäki-Leppilampi p. 044 4691406, tekninen johtaja Marko Raiman p. 044 4691213. sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi

 

Asuinpaikkakuntana Kalajoki on vailla vertaa. Kalajoki on kodikas pikkukaupunki Perämeren rannalla, kätevästi valtatie 8:n varrella. Kansainvälinen ja rento fiilis ovat leimallisia kaupungillemme, jossa on pysyviä asukkaita yli 30 eri maasta. Täällä luonnonläheisyys, turvallisuus, elämisen helppous sekä lomakohteen monipuoliset aktiviteetit kahviloineen ja ravintoloineen kohtaavat toimivat hyvinvointipalvelut. Kaikki on lähellä. Ihastu Kalajokeen – autamme sinua henkilökohtaisesti muuttosuunnitelmissasi. Asumisesta Kalajoella löydät tietoa myös www.kodiksikalajoki.fi sivustollamme.