YMPÄRISTÖTARKASTAJAN vakituinen virkasuhde

Hakuaika päättyy 4.12.2020 klo 15.00.

Tehtävän kuvaus

Kalajoen kaupunki on viihtyisä ja vireä merenrantakaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, josta on matkaa Kokkolaan 60 km ja Ouluun 130 km. Kaupungin yritystoiminta on vireää, asumisen laatua tuovat lyhyet työmatkat, hyvät julkiset ja yksityiset palvelut sekä lukemattomat vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Yhtenä Suomen suosituimmista matkailukeskuksista tunnettu Kalajoki hakee uusia tekijöitä joukkoonsa ympäristöohjaukseen.

Haemme näihin maisemiin vakituiseen virkasuhteeseen YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

Ympäristötarkastaja vastaa kaupungin ympäristövalvonnan kehittämisestä sekä lupa-asioiden käsittelystä ja ympäristötoiminnan valvomisesta ympäristösäännösten mukaisesti. Ympäristötarkastaja toimii ympäristölautakunnan alaisessa ympäristönohjaus tiimissä, jossa on toinen ympäristötarkastaja ja lupasihteeri.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva ympäristöalan koulutus sekä riittävä kokemus ympäristöalaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi katsotaan eduksi, jos hakijalla on kokemusta kunnallishallinnosta.

Odotamme hakijalta vahvaa näkemystä nykypäivän ympäristövalvonnasta sekä kykyä ja ammattitaitoa kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti. Hakijalla tulee olla hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Lisäksi hakijalta odotetaan positiivista jämäkkyyttä ja joustavuutta nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.

Palkka määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti. Ennen viran vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.

Hakemukset liitteineen pyydetään tekemään sähköiseen rekrytointi järjestelmään www.kuntarekry.fi

Linkki Kuntarekryn ilmoitukseen löytyy täältä.

Hakuaika päättyy 4.12.2020 klo 15.00.

 

Lisätietoja antavat
rakennustarkastaja
Jouko Lehikoinen
puh. 044 4691 890

tekninen johtaja
Marko Raiman
puh. 044 4691 213

sähköposti: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.