Ympäristövalvonnassa avoinna ympäristötarkastajan virka

Ympäristötarkastaja vastaa kaupungin ympäristövalvonnan kehittämisestä sekä lupa-asioiden käsittelystä ja ympäristötoiminnan valvomisesta ympäristösäännösten mukaisesti.

Kalajoen kaupunki on viihtyisä ja vireä merenrantakaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, josta on matkaa Kokkolaan 60 km ja Ouluun 130 km. Kaupungin yritystoiminta on vireää, asumisen laatua tuovat lyhyet työmatkat, hyvät julkiset ja yksityiset palvelut sekä lukemattomat vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Yhtenä Suomen suosituimmista matkailukeskuksista tunnettu Kalajoki hakee uusia tekijöitä joukkoonsa ympäristöohjaukseen. Haemme näihin maisemiin vakituiseen virkasuhteeseen

YMPÄRISTÖTARKASTAJAA

Ympäristötarkastaja vastaa kaupungin ympäristövalvonnan kehittämisestä sekä lupa-asioiden käsittelystä ja ympäristötoiminnan valvomisesta ympäristösäännösten mukaisesti. Ympäristötarkastaja toimii ympäristövalvonnan tiimissä yhdessä toisen ympäristötarkastajan ja lupasihteerin kanssa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva ympäristöalan koulutus sekä riittävä kokemus ympäristöalaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi katsotaan eduksi, jos hakijalla on kokemusta kunnallishallinnosta ja ympäristötarkastajan työtehtävistä.

Odotamme hakijalta vahvaa näkemystä nykypäivän ympäristövalvonnasta sekä kykyä ja ammattitaitoa kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti. Hakijalla tulee olla hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot.

Lisäksi hakijalta odotetaan positiivista jämäkkyyttä ja joustavuutta nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.

Palkka määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti. Ennen viran vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Koeaika on 6 kk. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemukset liitteineen pyydetään tekemään sähköiseen rekrytointi järjestelmään www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 5.2.2020. klo 15.00

Lisätietoja antavat ympäristötarkastaja Heidi Kaiponen 044 4691 406 ja rakennustarkastaja Tero Jelekäinen 044 4691 428. sähköposti: etunimi.sukunimi@kalajoki.fi