Yrityspalvelukeskuksessa avoin projektipäällikön / yritysasiantuntijan toimi

Haku 1.5.2020 mennessä

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksessa on haettavana

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN / YRITYSASIANTUNTIJAN määräaikainen toimi.

Yritysasiantuntijan tehtävänä on yritysten henkilöstön muutosvalmiuksien kasvattaminen, yritysjohdon muutos- ja innovaatiojohtamisen osaamisen kehittäminen sekä yritysten liiketoiminnan uudistamiseen ja kehittämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut alueen mikro- ja pk-yrityksissä. Kalajoelle valittavan yritysasiantuntijan vastuulle kuuluvat myös projektipäällikön tehtävät.

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskus toteuttaa yhteistyössä Raahen seudun kehityksen kanssa ESR-rahoitteisen KASKI – Kasvua ja kilpailukykyä rannikkoseudulle -hankkeen. Hankkeeseen palkataan samanaikaisesti yritysasiantuntijat Kalajoelle ja Raaheen. Molempien toimialueena ovat Raahen ja Ylivieskan seutukuntien alueet. Yritysasiantuntijoiden osaamisprofiilit tukevat toisiaan, asiantuntijat tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä ja vastaavat työparina hankkeen toteutuksesta. Yritysten liiketoiminnan uudistumista toteutetaan valmentavan yrityskohtaisen neuvonnan, vertaisoppimisen ja uuden tiedon alueelle tuomisen avulla sekä järjestämällä koulutuksia, työpajoja ja valmennuksia. Hanketyöntekijät osallistuvat yrityskohtaisesti valmentavan neuvonnan tuottamiseen. Haettavan yritysasiantuntijan työpaikka on Kalajoella ja toimialue pääsääntöisesti Ylivieskan seutukunnan alue.

Hankkeen toimenpiteillä vahvistetaan yritysten henkilöstön työssä viihtymistä, työhyvinvointia ja sisäisen motivaation syntymistä avoimen ja osallistavan työkulttuurin kehittämisen kautta. Hankkeen erityisenä kokeilu- ja kehittämisosa-alueena on yrityksen liiketoiminnan siirtyminen alihankinnasta omien tuotteiden kehittämiseen ja valmistukseen. Hankkeen toimin kehitetään ja vakiinnutetaan yritysneuvonnan toimintatapaa, joka keskittyy yritysasiakkaiden henkilöstökysymyksiin, henkilöstön osaamiseen, henkilöstöjohtamiseen ja osaamisen kehittämiseen.

Hakijalta edellytämme työkokemusta yritysten liiketoiminnan uudistamisesta ja kehittämisestä. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Hakijassa arvostamme yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on kokemusta toimimisesta yrityskentässä. Arvostamme myös aiempaa kokemusta yritysten henkilöstöosaamisen kehittämisestä, muutosjohtamisesta ja EU-projekteista.

Työ alkaa 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 28.2.2023 saakka. Toimea täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Pyydämme työtehtävää hakevia huomioimaan myös Raahen seudun kehityksessä samanaikaisesti avoimena olevan KASKI-hankkeen yritysasiantuntijan toimen. Voit hakea samanaikaisesti molempia työtehtäviä.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 1.5.2020 klo 22.00 mennessä. Hakijoiden alustavat haastattelupäivät ovat 12. – 13.5.2020 etäsovellusten kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinkeinojohtaja Miia Himanka, miia.himanka@kalajoki.fi, puh. 044 4691 246.

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot
Elinkeinojohtaja Miia Himanka, miia.himanka@kalajoki.fi, puh. 044 4691 246

www.kalajoki.