Heinäkuu on lomakuukausi myös kansalaisopistolla ja toimisto on suljettu 3. – 28.7.2017 välisen ajan. Uusi opinto-ohjelma on katsottavissa ilmoittautumislinkin takaa. Ilmoittautuminen kursseille alkaa ke 16.8. klo 8.00.

Kansalaisopisto on kaupungin omistama ja valtionosuutta saava yleissivistävän koulutuksen oppilaitos, jonka tehtävänä on järjestää kaupunkilaisille harrastuksia, itseopiskelua ja työelämän tarpeita tukevaa sekä fyysistä kuntoa säilyttävää ja terveyttä edistävää ja parantavaa opetusta. Kansalaisopisto tarjoaa virikkeitä ja toimintaa vapaa-aikaan ja elinikäiseen oppimiseen ja itsensä omaehtoiseen kehittämiseen eri ikäryhmissä.

Kansalaisopiston tarkoituksena on koulutuksellisen tasa-arvon edistäminen, johon kuuluu oleellisesti edulliset kurssimaksut. Kurssitarjonnassa on huomioitu koko kaupungin alue sekä asiakkaiden toiveet, niin pitkälle kuin se on mahdollista.

Kansalaisopisto tarjoaa myös  taiteen perusopetusta kuvataiteissa, teatteri-ilmaisussa, tanssissa sekä musiikissa.

Tervetuloa oppimaan ja harrastamaan Kalajoen kansalaisopistoon!

Koko lukuvuoden kestävälle kurssille voi ilmoittautua myös vain kevätlukukaudeksi, mikäli kurssilla on vapaita paikkoja ja mikäli se sopii myös ohjaajalle. Epäselvissä tapauksissa kannattaa asiaa tiedustella toimistosta.  Kurssitarjonta löytyy kohdasta Opinto-ohjelma sekä pdf versiona että HelleWi -linkistä kohdasta ilmoittautuminen.

Kurssi toteutuu mikäli vähintään 7 (liikunta- ja tanssiryhmissä 10) ilmoittautuu, joten muista ilmoittautua, mikäli haluat, että lempikurssisi toteutuu.

Toimipaikat liitteessä oikealla