Erityisliikuntakortti

Erityisliikuntakortti oikeuttaa tilakohtaisiin alennuksiin ja ohjauspalveluihin.

Palvelu

Erityisliikuntakortti

Erityisliikuntakortti on tarkoitettu vammaisille ja pitkäaikaissairaille ja sen tavoitteena on aktivoida heidät omaehtoisen liikunnan harrastamiseen. Erityisliikuntakortin myöntämisperusteet päättää sivistyslautakunta. Erityisliikuntakortti oikeuttaa tilakohtaisiin alennuksiin.

Asioi tästä

Toimintaohje

Erityisliikuntakortin hakeminen

Hae korttia täyttämällä hakemuslomake. Täytäthän huolellisesti lomakkeen kaikki kohdat. Merkitse lomakkeeseen Kela-korttisi takapuolella oleva, erityiskorvattavia lääkkeitä varten myönnetty tunnus, tai liitä mukaan jäljennös lääkärintodistuksesta. Kun haet lääkärintodistusta, ota mukaan myöntämisperusteet ja näytä ne lääkärillesi.

Kortin myöntämisperusteina ovat Kela-kortissa oleva, erityiskorvattavia lääkkeitä varten myönnetty tunnus ja lääketieteelliset lausunnot. Kortin myöntämisen perusteet ovat voimassa toistaiseksi ja niitä tarkistetaan vuosittain. Joidenkin asiakkaiden on mahdollista saada avustaja maksutta mukaan uimahalliin. Avustajan nimi merkitään erityisliikuntakorttiin.

Voit jättää hakemuksen kaupungin liikuntatoimistoon tai kirjekuoressa kaupungintalon etuoven edessä olevaan valkoiseen postilaatikkoon. Jos haet erityisliikuntakorttia perusteena Kela-kortin tunnus, esitä hakemuksen yhteydessä Kelakortti. Liitä hakemukseen korttia varten tarvittava passikuva tai muu vastaava valokuva. Niille, joilla on oikeus korttiin, toimitetaan kuvallinen erityisliikuntakortti postitse.

Erityisliikuntakortin myöntämisperusteet

Kuuntele