Etuudet

Kalajokiset 4–5-vuotiaat lapset ovat oikeutettuja saamaan oman henkilökohtaisen Tenavapassin täytettyään neljä vuotta. Tenavapassit tulostetaan Kahvila Kirjassa ja passin voi noutaa joko Kalajoen pääkirjastosta tai Himangan kirjastosta.

Eskarilaiset saavat Elämyspassin eskarista ja se on voimassa koko peruskoulun ajan aina 9. luokan loppuun. Mikäli passisi katoaa tai rikkoutuu saat uuden laittamalla sähköpostia osoitteeseen kalajoki.akatemia@kalajoki.fi.

Missä tenava- ja elämyspassilla saa etuuksia?

Paikka Etuhinta Normaalihinta
Kylpylä SaniFani 4,50€  
Kino Virta -2€ alennus normaalihinnasta 8, 10 tai 12€
Liikuntapuisto SuperPark

Teho 2 tuntia 16€

Tuplateho 4 tuntia 19€

Superior päivälippu 20€

18€

20€

22€

 

Joki- ja Tiekkö-kirjastokorteilla aikusten kylpylälippu 9 € (normaalihinta 18 €).

Kalajoen kaupunki mahdollistaa yli 65-vuotiaille yhden uintikerran viikossa kylpylä SaniFanissa omakustannehintaan 3,50€ . Yli 65-vuotiaat voivat lisäksi harjoitella kerran viikossa  GoFit -kuntosalissa tai sen ohjatuilla liikuntavuoroilla omakustannehinnalla 3,50 €.

Näitä etuja voivat käyttää kaikki yli 65-vuotiaat kalajokiset. Edun saa käyttöön todistamalla ikänsä (henkilökortti tms.) vastaanotossa.

Erityisliikuntakortti on tarkoitettu vammaisille ja pitkäaikaissairaille ja sen tavoitteena on aktivoida heidät omaehtoisen liikunnan harrastamiseen. Erityisliikuntakortin myöntämisperusteet päättää sivistyslautakunta.

Erityisliikuntakortti oikeuttaa yhteen seuraavista alennuksista viikossa.

  • uimalippu kylpylä Sanifaniin omavastuu 3,50 € / kerta 
  • kuntosali Gofit omavastuu 3,50 € / kerta
  • kuntosali OleFit kaupungin tukema 4 viikon kortti verkkokaupasta, hinta 12,40€
  • Himangalla kuntosali GS-Center omavastuu 3,50 € / kerta

Kortti oikeuttaa vaihtoehtoisesti uimahallin tai kuntosalin käyttöön yhden kerran viikossa.

Kaikukortti käyttöön Kalajoella Helmikuun alussa 2024

Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja kulttuuritapahtumiin ja -paikkoihin, kuten konsertteihin, teattereihin ja museoihin. Huomioithan, että Kaikukortti käy ainoastaan tietyissä toimipaikoissa. Kaikukortin käyttökertoja ei ole rajattu. 

Lue lisää Kaikukortista Pohteen sivuilta.

Kaikukortilla voit osallistua myös muiden paikkakuntien Kaikukortti-tarjontaan. Tutustu kohteisiin Kulttuuria kaikille -palvelun sivuilta.

Rannikkoseudun Kaikukorttiesite

Yhteystiedot

Kuuntele