Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksen toiminnan painopisteenä on uusien ja olemassa olevien yritysten liikevaihdon ja kannattavuuden kehittäminen. Yrityspalvelukeskuksen asiantuntijat ovat käytettävissä yritystaipaleen eri vaiheissa hyvin joustavasti. Toimimme Kalajoen seudulla eli hoidamme Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven yrityspalvelut. Yrityspalvelut ovat maksuttomia.

Kalajoella yrittäjien osuus työvoimasta on yli 20 prosenttia ja yritysten lukumäärä lähes 900. Kalajoen vahvimmat yritystoimialat ovat metalli- ja puunjalostusteollisuus, kuljetus ja logistiikka, rakentaminen, alkutuotanto ja matkailu. Mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia on tarjolla mm. ydinvoimahankkeen, bio- ja kiertotalouden, matkailukeskuksen ja keskustan kehittämisen saralla.

Ota yhteyttä yritystoiminnan ajankohtaisissa ja akuuteissa tilanteissa. Yhdessä löydämme parhaimmat asiantuntijat ja toimenpiteet yrityksesi tarpeisiin. Meiltä saat asiantuntijapalvelujen lisäksi tietoa Kalajoen seudun toimitiloista, rahoitusmahdollisuuksista, alueella toimivista yrityksistä ja alueen suurhankkeista.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!