Kalajoen yrityspalveluiden henkilökunta 2020

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskuksen asiantuntijat auttavat uusia, olemassa olevia ja alueelle sijoittuvia yrityksiä. Yrityspalvelukeskuksen asiantuntijat ovat käytettävissä yritystaipaleen eri vaiheissa hyvin joustavasti. Toimimme Kalajoen seudulla eli hoidamme Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven yrityspalvelut. Yrityspalvelut ovat asiakkaalle maksuttomia.

 

Yrittäjät Kalajoella

Kalajoella yrittäjien osuus työllisestä työvoimasta on yli 18 prosenttia ja yritysten lukumäärä yli 1000. Kalajoen vahvimmat toimialat ovat metalli- ja puunjalostusteollisuus, ympäristö- ja infra-ala, rakentaminen, alkutuotanto ja matkailu. Mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia on tarjolla mm. ydinvoimahankkeen, energia-alan, Hiekkasärkkien matkailukeskuksen ja Marinan kehittämisessä.

Ota yhteyttä yritystoiminnan ajankohtaisissa ja akuuteissa tilanteissa. Yhdessä löydämme parhaimmat asiantuntijat ja toimenpiteet yrityksesi kehittämistarpeisiin. Meiltä saat asiantuntijapalvelujen lisäksi tietoa Kalajoen seudun toimitiloista, rahoitusmahdollisuuksista, alueella toimivista yrityksistä ja alueen suurhankkeista.

Koronatietoa yrittäjille

Erillisen Koronatietoa yrittäjille infosivun löydät kaupungin koronatiedotussivulta. Jos koronaviruspandemia on aiheuttanut yritystoiminnallesi haasteita ja uudenlaisia tarpeita, ota yhteyttä Kalajoen seudun yrityspalvelukeskukseen. Yritysasiantuntijamme auttavat selvittämään yrityksesi tilanteen, oikeat rahoituskanavat ja ovat tukenasi jatkotoimien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!