Nettisivujemme tapahtumakalenterista näet Kalajoen tapahtumat kootusti. Tapahtumat tulevat kalenteriin Tapahtumien Keski-Pohjanmaa-tapahtumakalenterista. Tapahtumien päivityksessä on tällä hetkellä ongelmia, pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian.

Kaupunki ei itse ylläpidä tietoja, eikä kaupungilla ole mahdollisuutta muokata tai lisätä tietoja, muuta kuin kaupungin omien tapahtumien osalta.

Tapahtumien lisääminen kalenteriin

Jokainen tapahtuman järjestäjä lisää omat tapahtumansa Tapahtumien Keski-Pohjanmaa-kalenteriin. Tapahtumakalenterin ohjeisiin pääset tämän sivun linkeistä.

Vinkkejä tapahtumien ilmoittamiseen

Täytä lisää uusi tapahtuma -lomakkeen tiedot huolellisesti. Mitä enemmän tietoa, sen parempi.

Kieli – Tapahtumat voi ilmoittaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Kaupungin verkkosivuille tapahtumat tulevat joko suomeksi tai englanniksi. Toivomme, että varsinkin suuret yleisötapahtumat ilmoitettaisiin myös englanniksi.

Tapahtuma – Tapahtuman nimi kannattaa miettiä hyvin. Nimi olisi hyvä olla lyhyt ja ytimekäs, mutta tapahtumaa hyvin kuvaava.

Kuvaus – Tapahtumasta on hyvä antaa mahdollisimman paljon tietoa, jotta tapahtuma houkuttelisi hyvin kävijöitä. Muista, että vaikka kyseessä olisi perinteinen tapahtuma, aina on niitä, joille tapahtuma ei ole tuttu. Älä siis ohita kuvauskenttää pikaisesti, vaan täytä se huolella.

Paikkakunta – Tapahtumien Keski-Pohjanmaa- tapahtumakalenterissa on esillä Hilla Group-konsernin kunnat. Kalajoen kaupungin kalenteriin siirtyvät vain Kalajoella järjestettävät tapahtumat.

Tapahtumapaikan osoite – On tärkeää lisätä tapahtumapaikan osoite ilmoitukseen. Sinulle tuttu paikka ei välttämättä ole tuttu kaikille, etenkään vieraspaikkakuntaisille tai vastikään muuttaneille.

Kuva – Kuva ei ole pakollinen, mutta suosittelemme sen lisäämistä. Kuva elävöittää tapahtumakalenteria ja houkuttelee tapahtumakävijöitä.

Visit Kalajoen tapahtumat

Kalajoen Matkailuyhdistys hoitaa Kalajoen matkailumarkkinointia ja ylläpitää Visit Kalajoki-sivustoa.  Visit Kalajoen sivuilta löydät myös tietoa Kalajoella järjestettävistä tapahtumista. Matkailuyhdistys tarjoaa myös apua ja tukea tapahtumien järjestämiseen. Visit Kalajoen nettisivuilla olevaan tapahtumakalenteriin pääset klikkaamalla tästä.