Nettisivujemme tapahtumakalenterista näet Kalajoen tapahtumat kootusti. Tiedot tapahtumakalenteriin tulevat KP24-tapahtumakalenterista, jota ylläpitää Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj.  Kaupungin kalenterissa näkyvät tiedot määräytyvät siis sen mukaan, mitä tapahtumanjärjestäjät ovat ilmoittaneet KP24-kalenteriin.

Kaupunki ei itse ylläpidä tietoja, eikä kaupungilla ole mahdollisuutta muokata tai lisätä tietoja, muuta kuin kaupungin omien tapahtumien osalta.

Tapahtumanjärjestäjä

Tulevista tapahtumista voit ilmoittaa maksutta KP24-tapahtumakalenterin lisää uusi tapahtuma-sivulla. Klikkaamalla linkkiä Uusi tapahtuma-sivu avautuu uudelle välilehdelle.

Et tarvitse tunnuksia tapahtuman ilmoittamiseen, mutta rekisteröitymällä pääset itse muokkaamaan syöttämiäsi tapahtumia myöhemmin. Täytä lomakkeen kentät ohjeistuksen mukaisesti. Tallennettu tapahtuma tulee näkyviin KP24-tapahtumakalenteriin sen ylläpitäjän hyväksyttyä tapahtuman. Huomio! Kaupungin tapahtumakalenteriin uudet tapahtumat tai tapahtumiin tehdyt muutokset päivittyvät kerran päivässä klo 04:00 yöllä.

Vinkkejä tapahtumien ilmoittamiseen

Täytä lisää uusi tapahtuma -lomakkeen tiedot huolellisesti. Mitä enemmän tietoa, sen parempi. Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin, etenkin jos teet ilmoituksen ei rekisteröityneenä käyttäjänä, koska silloin tietojen muuttaminen ei ole niin yksinkertaista.

Kieli – Tapahtumat voi ilmoittaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Kaupungin verkkosivuille tapahtumat tulevat joko suomeksi tai englanniksi. Toivomme, että varsinkin suuret yleisötapahtumat ilmoitettaisiin myös englanniksi.

Tapahtuma – Tapahtuman nimi kannattaa miettiä hyvin. Nimi olisi hyvä olla lyhyt ja ytimekäs, mutta tapahtumaa hyvin kuvaava.

Kuvaus – Tapahtumasta on hyvä antaa mahdollisimman paljon tietoa, jotta tapahtuma houkuttelisi hyvin kävijöitä. Muista, että vaikka kyseessä olisi perinteinen tapahtuma, aina on niitä, joille tapahtuma ei ole tuttu. Älä siis ohita kuvauskenttää pikaisesti, vaan täytä se huolella.

Paikkakunta – Keskipohjanmaan tapahtumakalenterissa on esillä Keski-Pohjanmaan Kirjapaino -konsernin kunnat. Kalajoen kaupungin kalenteriin siirtyvät vain Kalajoella järjestettävät tapahtumat.

Tapahtumapaikan osoite – On tärkeää lisätä tapahtumapaikan osoite ilmoitukseen. Sinulle tuttu paikka ei välttämättä ole tuttu kaikille, etenkään vieraspaikkakuntaisille tai vastikään muuttaneille.

Kuva – Kuva ei ole pakollinen, mutta suosittelemme sen lisäämistä. Kuva elävöittää tapahtumakalenteria ja houkuttelee tapahtumakävijöitä.

Tapahtumatietojen muuttaminen

KP24-tapahtumakalenteriin rekisteröityneet käyttäjät voivat itse muokata julkaistujen tapahtumien tapahtumatietoja. Tapahtumanjärjestäjien, jotka eivät ole rekisteröityneet, tulee muutospyynnöissä ottaa yhteyttä suoraan KP24-kalenterin asiakaspalveluun, puh. 020 7504 469 tai menot@kpk.fi.

Huomio! Kaupungin tapahtumakalenteriin uudet tapahtumat tai tapahtumiin tehdyt muutokset päivittyvät kaksi kertaa päivässä, klo 02.30 sekä 14.40 joten tiedot eivät heti päivity kalenteriin.

Visit Kalajoen tapahtumat

Kalajoen Matkailuyhdistys hoitaa Kalajoen matkailumarkkinointia ja ylläpitää Visit Kalajoki-sivustoa.  Visit Kalajoen sivuilta löydät myös tietoa Kalajoella järjestettävistä tapahtumista. Matkailuyhdistys tarjoaa myös apua ja tukea tapahtumien järjestämiseen. Visit Kalajoen nettisivuilla olevaan tapahtumakalenteriin pääset klikkaamalla tästä.