Etsitkö tapahtumaa tai oletko järjestämässä tapahtumaa? Tapahtumajärjestäjä, ilmoita sinäkin tapahtumatietosi Kalajoen kaupungin internet-sivujen tapahtumakalenteriin maksutta! Tapahtumat esille nyt yhdellä tallennuksella moneen paikkaan!

Kaupungin verkkopalvelun tapahtumakalenterista löydät Kalajoen tapahtumat kootusti. Tiedot tapahtumakalenteriin tulevat KP24-tapahtumakalenterista, jota ylläpitää Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj.  Kaupungin kalenterissa näkyvät tiedot määräytyvät siis sen mukaan, mitä tapahtumanjärjestäjät ovat ilmoittaneet KP24-kalenteriin.

Tapahtumia voi etsiä hakusanoilla sekä tapahtuman alkuajankohdalla. Lisäksi tapahtumia voi suodattaa tapahtumakategorian mukaan. Tällä hetkellä tapahtumakategorioita on vain neljä, mutta niitä lisätään kun kalenteria kehitetään.

 

Tapahtumanjärjestäjä

Tulevista tapahtumista voit ilmoittaa maksutta KP24-tapahtumakalenterin ilmoita tapahtuma -lomakkeella.

Et tarvitse tunnuksia tapahtuman ilmoittamiseen, mutta rekisteröitymälllä pääset itse muokkaamaan syöttämiäsi tapahtumia myöhemmin. Täytä lomakkeen kentät ohjeistuksen mukaisesti. Kiinnitä erityistä huomiota tapahtuman kuvaukseen, jotta tietoa olisi tarpeeksi ja saat houkuteltua tapahtumaasi paljon kävijöitä. Myös kuva tai kuvia kannattaa lisätä. Tallennettu tapahtuma tulee näkyviin KP24-tapahtumakalenteriin sen ylläpitäjän hyväksyttyä tapahtuman.

Huomio! Kaupungin tapahtumakalenteriin uudet tapahtumat tai tapahtumiin tehdyt muutokset päivittyvät kerran päivässä. Päivitys tapahtuu yöllä. Jos saman päivän tapahtumaan tulee aamulla muutoksia, ota suoraan yhteyttä toimistosihteeriin.

Toivomme kaikkia tapahtumia järjestäviä tahoja ilmoittamaan aktiivisesti kaikista tapahtumista yhteiseen kalenteriimme. Jos sinulla ei ole internet yhteyttä käytettävissäsi, tiedot tapahtumasta voit ilmoittaa toimistosihteerilla, jonka yhteystiedot löydät yhteystiedot-otsikon alta.

 

Ohje tapahtumien ilmoittamiseen

Täytä ilmoita tapahtuma -lomakkeen tiedot huolellisesti. Mitä enemmän tietoa, sen parempi. KP24-lomakken täyttöohjeet löydät lomakkeen yläreunasta linkistä ”ohjeet”. KP24-ohjeiden lisäksi toivomme, että kiinnitätte huomiota seuraaviin asioihin.

Kieli
Tapahtumat voi ilmoittaa suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Kaupungin verkkosivuille tapahtumat tulevat joko suomeksi tai englanniksi. Toivomme, että varsinkin suuret yleisötapahtumat ilmoitettaisiin myös englanniksi.

Tapahtuma
Tapahtuman nimi kannattaa miettiä hyvin. Nimi olisi hyvä olla lyhyt ja ytimekäs, mutta tapahtumaa hyvin kuvaava.

Kuvaus
Tapahtumasta on hyvä antaa mahdollisimman paljon tietoa, jotta tapahtuma houkuttelisi hyvin kävijöitä. Muista, että vaikka kyseessä olisi perinteinen tapahtuma, aina on niitä, joille tapahtuma ei ole tuttu. Älä siis ohita kuvauskenttää pikaisesti, vaan täytä se huolella.

Paikkakunta
Keskipohjanmaan tapahtumakalenterissa on esillä Keski-Pohjanmaan Kirjapaino -konsernin kunnat. Kalajoen kaupungin kalenteriin siirtyvät vain Kalajoella järjestettävät tapahtumat.

Tapahtumapaikan osoite
Tämä kenttä ei ole pakollinen, mutta toivomme että annatte myös tapahtumapaikan osoitteen. Ulkopaikkakuntalaisille tai vastamuuttaneille vakiintuneiden tapahtumapaikkojen sijainnit eivät ole tuttuja.

Kuva
Kuva ei ole pakollinen, mutta suosittelemme sen lisäämistä. Kuva elävöittää tapahtumakalenteria ja houkuttelee tapahtumakävijöitä.

 

Tapahtumatietojen muuttaminen

KP24-tapahtumakalenteriin rekisteröityneet käyttäjät voivat itse muokata julkaistujen tapahtumien tapahtumatietoja. Kalajoen kaupungin syöttämiä tietoja pääsee muokkaamaan toimistosihteeri, joten korjauspyynnöt voi laittaa hänelle. Tapahtumanjärjestäjät, jotka eivät ole rekisteröityneet, mutta ovat itse syöttäneet tiedot KP24-kalenteriin, tulee muutospyynnöissä ottaa yhteyttä suoraan KP24-kalenterin asiakaspalveluun, puh. 020 7504 469 tai menot@kpk.fi.

Huomio! Kaupungin tapahtumakalenteriin uudet tapahtumat tai tapahtumiin tehdyt muutokset päivittyvät kaksi kertaa päivässä, klo 02.30 sekä 14.40 joten tiedot eivät heti päivity kalenteriin.