Maaseutuseminaari järjestetään Kohtaamispaikka Loistossa torstaina 6.11.
Seminaarissa vauhtia pitää yllä juontaja Sami Kuronen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!
Ohjelma:
Klo 11.00 - 13.00 Lähiruokaetkot omakustanteisen lounaan merkeissä. Keittiömestari Pasi Kurosen suunnittelema Kalajoki-menu noutopöydästä.
Klo 12.00 - 13.00 Tapahtumalavalla haastatteluita ja vieraita lounaan lomassa.
Seminaari:
Klo 13.00 Made in meidän lande - maaseutuseminaarin avaus
Klo 13.05 Kalajoki-menu, parasta paikallisista raaka-aineista, keittiömestari Pasi Kuronen
Klo 13.30 Futuristi Perttu Pölönen - Uskalletaan uusiutua!
Klo 14.30 Tauko
Klo 14.40 Paikalliset yrittäjät Sami Kurosen vieraana
Penttilän Perunasiskot - Kuinka tapahtui perunatilan brändäys tähän päivään?
Sikafarmari Lauri Juola - Miten kalajokinen liha löytää tiensä ravintoloiden lautasille ja kaupan tiskiin?
Viljelijä Niklas Tilvis - Uusi polvi, uudet kujeet? Miten marjat jalostuvat jatkossa?
Klo 15.25 Tilaisuuden päätös