Hakeminen lukioon

Hakeminen lukioon

Opinto-ohjelman valintakortin täyttäminen

1. Täytä henkilötiedot huolella ja selvällä käsialalla

2. Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse tehdä muita opintojaksovalintoja kuin valintakortilla olevat valinnat. Kaikkia valintoja voi vielä muuttaa ja muutenkin niitä päivitetään opintojen aikana.

3. Jos haet yhteishaussa urheilulinjalle, kansainväliselle linjalle tai kuvataidelinjalle, mekitse valintasi valintakorttiin.

4. Vaikka et haekaan urheilulinjalle, voit osallitua aamuharjoituksiin (ti ja to aamun kaksi ensimmäistä tuntia) valitse lajisi. Mikäli harrastamasi laji on yksilölaji, valitse tässä vaiheessa joko kestaävyyslajit(mm. hiihto, kestävyysjuoksu, suunnistus, pyöräily) tai teho-/taitolajit (mm. yleisurheilu, telinevoimistelu, ammunta, jousiammunta, golf, painonnosto). Kirjoita lajisi sille varatulle viivalle. Voit osallitua ohjattuihin harjoituksiin ainoastaan yhdessä lajissa.

Jos haet kansainväliselle linjalle tai kuvataidelinjalle, et voi osallistua liikunnan aamuharjoituksiin, koska samaan aikaan linjojen opiskelijoilla on omaa ohjelmaa.

5. Mikäli tarvitset Kalajoelta asunnon opintojesi ajaksi, merkitse se valintakorttiin. Lukio ja kaupunki voivat auttaa asunnon etsimisessä.

6. Palauta valintakortti ti 2.4.2024 mennessä osoitteeseen:

Kalajoen lukio

Pohjankyläntie 6

85100 Kalajoki

Voit palauttaa valintakortin myös skannattuna spostilla opinto-ohjaajalle

Opinto-ohjaajan sposti:

timo.ylikoski@kalajoki.fi

Kuuntele