Kalajoen lukio

Kalajoen lukiossa voit opiskella yleislinjaa, kansainvälisyyslinjaa, kuvataidelinjaa tai urheilulinjaa.

Palvelupaikka

Kalajoen lukio

Kalajoen lukiossa opiskelee n. 250 opiskelijaa, joista noin joka neljäs tulee Kalajoen ulkopuolelta.

Opintojaksotarjonta

Kalajoen lukion laaja opintojaksotarjonta antaa vankat perustiedot jokaisessa oppiaineessa. Valinnaisuutta on runsaasti, joten voit suunnata opintosi kiinnostuksesi mukaan. Voit opiskella meillä yleislinjaa, kansainvälisyyslinjaa, kuvataidelinjaa tai urheilulinjaa.

Pakollisten opintojaksojen lisäksi on tarjolla syventäviä ja soveltavia opintoja. Kielivalikoimaasi voit valita englannin ja ruotsin lisäksi saksaa ja ranskaa.

Lukion sisällä olemme tarjonneet opiskelijoillemme mahdollisuuden painottaa opintojaan omien toiveidensa mukaisesti. Meillä on mahdollisuuksia kansainvälisistä opinnoista kuvataidelinjaan ja draamasta ratsastukseen. Löydä omasi!

Opiskelu Kalajoen lukiossa

Koulun tilat ovat asianmukaiset ja viihtyisät ja opetusteknologia on ajanmukaista. Koulun ilmapiiri on kannustava ja opiskelumyönteinen. Rauhallisessa ja mukavassa tunnelmassa viihtyvät opiskelijat ja opettajat. Kansainvälinen yhteistyö ja juhlat tuovat vaihtelua koulun arkeen.

Jokapäiväistä opiskelua virkistävät opiskelijakunnan ja opettajien järjestämät tempaukset.

Pidämme tärkeänä omaa ajattelua, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Opiskelu on työntekoa omaa tulevaisuutta varten. Samalla opitaan tekemään yhteistyötä ja ottamaan vastuuta itsestä ja ympäristöstä. Opiskelijamme ovat sijoittuneet hyvin jatko-opintopaikkoihin.

Muutto Kalajoelle

Mikäli haluat siirtyä Kalajoen lukioon kesken opintojen, ole yhteydessä lukion rehtoriin.

Käyntitiedot

Pohjankyläntie 6
85100 Kalajoki
Palvelupaikka kartalla
Näytä reitti tänne

Palveluajat

maanantai–perjantai 9.00-15.00 

Muut yhteystiedot

Sähköposti

Verkkosivu

Sijainti kartalla

Kuuntele