Ventelän talo

Ventelän talo on tarkoitettu yhdistysten, järjestöjen ja seurojen kokoontumiseen ja sen tarkoituksena on tukea Kalajoen asukkaiden yhteisöllisyyttä.

Palvelupaikka

Ventelän talo

Kalajoen keskustassa Kalajoentien varressa seisova historiallinen Ventelän talo on tarkoitettu yhdistysten, järjestöjen ja seurojen kokoontumiseen ja sen tarkoituksena on tukea Kalajoen asukkaiden yhteisöllisyyttä.

Ventelän sisätilat koostuvat suuremmasta salista sekä rakennuksen toisesta päästä löytyvästä kahdesta kamarista. Lisäksi talossa on oma keittiö.

Saliin mahtuu kokoontumaan noin parikymmentä henkeä, ja kamarit mukaan lukien noin kolmekymmentä. Keittiössä on ruoka- ja kahviastiasto kolmellekymmenelle hengelle.

Matala kynnys talon käytölle on pyritty huomioimaan myös fyysisessä mielessä: talon portaiden vierestä löytyy pyörätuoliramppi ja WC: on invavarusteinen.

Käyntitiedot

Venteläntie 1
85100 Kalajoki
Palvelupaikka kartalla
Näytä reitti tänne

Muut yhteystiedot

Sähköposti

Verkkosivu

Sijainti kartalla

Vuokraus ja hinnasto

Ventelän talo on vuokrattavissa tilavarausjärjestelmä Timmin kautta. Varausvahvistuksen yhteydessä saat kulkuohjeet.

Rekisteröityneet yhdistykset ja järjestöt voivat varata Ventelän talon maksuttomaan käyttöön ilman käyttökorvausta. Muut maksavat käyttökorvauksen alta löytyvän taulukon mukaisesti. Tilan käyttö laskutetaan jälkikäteen.

Vuokra-aika Käyttökorvaus
0-3 tuntia 20 €
4 tuntia 50 €
työpäivä 100 €
vuorokausi (kello 8-21) 150 €
Kuuntele