Luistelutapahtuma jäähallilla

Kalajoki Akatemia on Kalajoen kaupungin vapaa-aikatoiminnasta, taiteen perusopetuksesta sekä urheilu- ja kulttuuriopisto toiminnasta vastaava yksikkö.

Toiminnot sisältävä kansalaisopiston, kirjaston, liikunnan, kulttuurin ja nuorisopalveluiden tuottamat palvelut. Toimintojen organisoinnin johtoajatuksena on urheilu- ja kulttuuriopistomaisen
toiminnan ylläpitäminen ja edelleen kehittäminen kaikessa vapaa-aikatoiminnassa.

Kalajoki Akatemian urheilu- ja kulttuuriakatemiatoiminta mahdollistaa Kalajoella keskiasteen oppilaitoksissa opiskeleville nuorille mahdollisuuden ohjattuun aamutreeniin kaksi kertaa viikossa seuraavissa lajeissa:

  • Jääkiekko
  • Salibandy
  • Lentopallo
  • Hiihto
  • Yleisurheilu
  • Ratsastus
  • Jalkapallo
  • Telinevoimistelu
  • Teatteri-ilmaisu

Kalajoen kansalaisopistossa toimivat musiikin, kuvataiteen, tanssin sekä ilmaisutaidon taiteen perusopetusryhmät. Lisäksi musiikissa taiteen perusopetusta Kalajoella antaa Ylivieskan seudun musiikkiopisto ja käden taidoissa Kalajoen käsityökeskuksen Taito-käsityökoulu

Kalajoki Akatemian toiminnassa keskeistä on tiivis ja uusia toimintamalleja kehittävä yhteistyö muiden vapaa-ajan ja matkailualan toimijoiden sekä oppilaitosten kanssa. Liikuntatapahtumien ja leirien yhteistyökumppanina toimii paikallisten matkailuyritysten lisäksi Keskipohjanmaan Liikunta ry.

HOX !

Kalajoki Akatemia tarjoaa kaikille avoimia höntsä-vuoroja Event Park-areenalla marraskuussa ja joulukuussa 2017. Vuorot on tarkoitettu kaikille liikunnasta ja liikkumisesta kiinnostuneille ja toimivat sillä periaatteella, että kaikki liikkujat huomioidaan eli kaikille löytyy tilaa. Event Parkille järjestetään tuolloin myös ilmaiset bussikuljetukset. Nyt kaikki liikkumaan !

Alla aikataulut:

Marraskuun vuorot:
Maanantaisin 13.11. ja 27.11. klo 16:00-17:30. Bussikuljetus Merenojan koululta klo 15:45. Paluu vuoron päätyttyä.
Keskiviikkoisin 22.11. ja 29.11. klo 16:30-18:00. Bussikuljetus Merenojan koululta 16:15. Paluu vuoron päätyttyä.

Joulukuun vuorot:
Ma 4.12., 11.12. ja 18.12. klo 16:00-17:30. Bussikuljetus Merenojan koululta klo 15:45. Paluu vuoron päätyttyä.
Keskiviikkoisin 13.12 ja 20.12. klo 16:30-18:00. Bussikuljetus Merenojan koululta 16:15. Paluu vuoron päätyttyä.