Omatoimikirjasto

Himangan omatoimikirjasto

Palvelu

Omatoimikirjasto

Himangan omatoimikirjastoon pääsee asiakaspalveluaikojen ulkopuolella kirjautumalla kirjastokortilla ja nelinumeroisella PIN-koodilla.

Omatoimiaikoina lainaus, palautus ja varausten nouto toimivat itsepalveluna automaatilla. Kirjastossa on omatoimiaikana mahdollista myös lukea lehtiä, käyttää tietokoneita ja tulostaa. Pelihuone ja tabletit ovat omatoimiaikana pois käytöstä.

Asioi tästä

Ehdot ja kriteerit

Omatoimikirjaston käyttöön tarvitset Joki-kirjastojen kirjastokortin ja siihen liitetyn PIN-koodin.

Omatoimikirjaston asiakkaan tulee lähtökohtaisesti olla vähintään 15-vuotias, mutta huoltajan luvalla myös alle 15-vuotias voi saada luvan omatoimikirjaston käyttöön. Käyttöoikeuslomakkeen voi täyttää kirjastossa. Alle 15-vuotiaat lapset voivat käydä omatoimikirjastossa yhdessä huoltajansa kanssa ilman omaa kirjastokorttia.

Omatoimiaikana kirjaston tiloja valvotaan kamera- ja kulunvalvonnan avulla. Asiakkaan tulee varmistaa, että omatoimiajalla kirjastoon ei tule samalla ovenavauksella sisään muita henkilöitä. Sisään kirjautunut asiakas on vastuussa niin omasta kuin mukanaan tulleiden muiden asiakkaiden käyttäytymisestä ja on velvollinen korvaamaan mahdolliset vahingot.

Toimintaohje

Kirjaudu omatoimikirjastoon kirjastokortilla ja nelinumeroisella PIN-koodilla. PIN-koodin saa kirjaston aukioloaikoina asiakaspalvelusta.

Näytä ensin kirjastokorttia kortinlukijalle ja sen jälkeen näppäile PIN-koodi. Kirjautumisen jälkeen ulko-ovi avautuu. Ovi sulkeutuu itsestään.

Jos olet saapunut kirjastoon sen aukioloaikana, voit jatkaa kirjaston käyttöä omatoimiajalla kun kirjaudut lainausautomaatilla omatoimikirjaston käyttäjäksi. Henkilökunta opastaa tarvittaessa kirjautumisessa.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on ilmainen.

Kuuntele